Værdier og strategi

Vores mål er at bidrage til en velfungerende økonomi gennem vores fakturerings- og inkassoløsninger samt vores porteføljekøb. Vi arbejder på at facilitere hurtig betaling af vores kunders kunder og dermed bidrage til at sikre sunde økonomiske forhold i erhvervslivet.

Et vigtigt brand

Vi stræber efter at blive anerkendt for de vigtige opgaver, vi udfører for erhvervslivet og økonomien. Vores succes hviler på at samle mennesker og løsninger for at optimere opfølgning på betalinger, inkasso og betalingsprocessen. De samme principper gælder også for vores aktiviteter andre steder i Norden gennem Kredinor AS i Norge, Kredinor AB i Sverige og Kredinor OY i Finland. Ved at tilbyde fremragende kundeservice på alle niveauer vil vi fortsætte med at være et vigtigt og populært brand inden for vores forretningsområde.

 

Vi tilbyder fremragende kundeservice på alle niveauer. Vores vision, vores værdier, kundeløfter og etiske principper er fundamentet for hele vores virksomhed.

 

Vision

We help you make it.

Vi vil leve op til vores værdier ved at være venlige og kommunikere på en klar og enkel måde, som alle kan forstå.

Vores løfter

  • Høj grad af betaling
  • God kundeservice
  • De bedste skræddersyede løsninger
  • Øget lønsomhed
  • De seneste tekniske løsninger

Vores kundeløfter er at fokusere på at levere en exceptionel sagsbehandlingshastighed. Vi stræber efter at være de bedste inden for service og opfølgning og opnå høj kundetilfredshed blandt vores kunders kunder. Derudover er vi tilgængelige i alle kanaler, udvikler løsninger, der bidrager til forenkling – og er blandt de første til at tage de seneste teknologiske fremskridt til os.

 

Tilpasning til store og små virksomheder

For os er alle kunder vigtige, uanset om de er store eller små, eller opererer inden for den private eller offentlige sektor. Samtidig er deres kunder også meget vigtige – vi skal altid sikre, at slutkunden modtager en retfærdig og hensynsfuld behandling. Vores vision er den samme som vores mission: at arbejde for sunde økonomiske vilkår i erhvervslivet.

 

Vi tror, at alle kan opleve betalingsproblemer i forskellige faser af livet. Vi hjælper med at finde løsninger gennem åben dialog og god opfølgning.

Vil du vide mere om vores ydelser inden for betalingsopfølgning og inkasso?

Udfyld oplysningerne i felterne nedenfor. Vi kontakter dig snarest for en uforpligtende samtale. *Alle felter skal udfyldes