Hvorfor Kredinor?

Kredinor er den førende Nordiske inkassovirksomhed. Vi tilbyder opdaterede løsninger inden for betalingsopfølgning og inkasso. Vores mål er at sikre, at vores Klienter får, hvad der tilkommer dem, samtidig med at vi behandler vores Klienters kunder, der oplever økonomiske vanskeligheder, med høflighed og respekt.

Professionel samarbejdspartner

I de senere år har flere og flere klienter outsourcet en større del af deres værdikæder til Kredinor. Vores klienter har en fælles interesse i Kredinors evne til at levere professionelle, kundevenlige betalingsopfølgnings- og inkassoløsninger. Udover inkasso tilbyder vi nu løsninger, der omfatter fakturering, rykkerstyring, finansstyring og kundeservice samt porteføljekøb. Vi tager os af alt fra betalingsløsninger til kundeopfølgning og kundeservice. Vi kan også følge op på eventuelle juridiske tiltag.

Rentabel kundeindsigt

Udover enkle og kundevenlige løsninger har vi en analyseafdeling, der er en af ​​de bedste til kundeindsigt i Norden. Denne afdeling administrerer nogle af de største kundedatabase. Ved at “vaske” klientens kundeportefølje mod denne database, kan vi foreslå effektive løsninger til at overvåge slutkunder indtil betaling sker. Vi kan også komme med forslag til mere præcis kundeopfølgning. Dette gør os i stand til at sikre hurtigere betaling af udestående beløb, øge kundelikviditeten og give et mere forudsigeligt cash flow.

Enkle løsninger til hurtigere betaling

Vi arbejder konstant med nye og brugervenlige løsninger. Slutkunden tilbydes disse via digitale breve, SMS, Min side. Kunden kan få adgang til disse gennem vores sømløse integrationer og på Kredinor Online. Vi tilbyder også super simple betalingsløsninger som giver hurtigere betaling fra slutkunden og en bedre kundeoplevelse.

Tættere på klienter og kunder

Som professionel virksomhed inden for betalingsopfølgning og inkasso er det Kredinors langsigtede strategi at komme tættere på vores klienter og deres kunder. Vores Nordiske forretning strækker sig tilbage til 1905. Vores digitale løsninger gør os let tilgængelige gennem Kredinor Online. Udover dette har vi dygtige folk på alle niveauer – fra kundeservicemedarbejdere, sagsbehandlere og account managers til dataanalytikere og advokater i vores juridiske afdeling.

Merværdi gennem god kundepleje

Kredinor arbejder løbende på at give en god oplevelse for både klienter og slutkunden. Vi er konkurrencedygtige på prisen, uanset behov og størrelse på klientens virksomhed. Vores moderne løsninger gør det nemt at blive klient – og implementeringsrutinerne gør det nemt at komme i gang som klient hos Kredinor. Vores klienter kan være sikre på, at vi tager os af både dem og deres kunder på den bedst mulige måde.