International inkasso

Uanset hvor du eller dine kunder befinder dig i verden, kan du være sikker på, at Kredinor løser din inkassosag på en professionel og effektiv måde. Vi har et dedikeret team, der arbejder med international inkasso. De har stor erfaring med sagsbehandling for vores norske og udenlandske kunder.

Inddrivelse uden for Danmark

Kredit er motoren i økonomien i langt de fleste lande. Uden kredit stopper verden. Udlån er globalt, og folk er mobile. Gæld opstår i ét land, og inkasso skal ske i et andet. Kredit bliver misligholdt, og kunder flytter. Uanset hvor du eller dine kunder befinder dig i verden, kan du være sikker på, at Kredinor løser alle opgaver på en professionel og effektiv måde.

Hvorfor vælge Kredinor som samarbejdspartner inden for international gældsinddrivelse?

 

  • Vores internationale afdeling har omfattende ekspertise. De forstår international gældsinddrivelse, lovgivning, konventioner og traktater
  • Vi samarbejder med Inkassovirksomheder og advokater over hele verden, der specialiserer sig i international gældsinddrivelse.
  • Kredinor er medlem af European Collectors Association (ECA), etableret i 1981 med én eksklusiv medlem i alle europæiske lande.
  • Alle medlemmer af ECA er specialister i deres lands lovgivning, kultur og inddrivelsesforanstaltninger. De har alle bred sproglig kompetence.
  • Gennem vores netværk finder vi “skjulte” skyldnere over hele verden.
  • Vores kunder modtager rapporter og opdateringer om hver enkelt sag, vi modtager til behandling.
  • Kredinors internationale afdeling er din kontaktperson, uanset hvor i verden inddrivelsen finder sted.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på inddrivelse på verdensplan.

ECA – European Collectors Association

ECA blev grundlagt i 1981 af blandt andre Kredinor. Kredinor AS tidligere administrerende direktør, Tor Berntsen, var præsident og formand for ECA i 12 år. Organisationen består af ét eksklusivt medlem i hvert europæisk land og fungerer som et netværk for europæiske gældsinddrivelsesfirmaer. ECA’s medlemmer mødes til en årlig generalforsamling, hvilket bidrager til gode relationer mellem Inkassovirksomheder og Advokater. Organisationen har en flad struktur, og det er nemt at få adgang til den højeste ledelse i disse virksomheder. Dette hjælper med at sikre, at vores sager gives høj prioritet og den bedste behandling.

Kontakt os

Har du sager, som du ønsker at få vurderet og behandlet, eller ønsker du blot at tale med os om behandling af sager i lande uden for Danmark, skal du blot kontakte os ved at udfylde nedenstående formular.

Vil du vide mere om vores ydelser inden for betalingsopfølgning og inkasso?

Udfyld oplysningerne i felterne nedenfor. Vi kontakter dig snarest for en uforpligtende samtale. *Alle felter skal udfyldes

Læs mere om: