Aktuelt

Kan det betale sig at gå i retten?

Vi laver løbende analyser på udbyttet af vores arbejde, og vi kan se, at vi skaffer flere penge hjem til vores kunder via retlig inkasso, end vi har af udgifter på de sager, vi ikke løser med betaling. Altså et overskud på at sende sager i retten.

Kredinor søger resultatorienteret Account Manager

Er SALG en del af dit dna og kan du bruge telefonen som det vigtigste værktøj i salgsarbejdet? Har du kommercielle evner til at skabe og fastholde relationer? Så læs videre - vi søger en Account Manager til Kredinor i Ballerup

KredinorNyt Juni 2019

Så har vi udgivet årets første KredinorNyt med masser af spændende læsning indenfor inkassobranchen. Læs mere her

Kredinor støtter Danmarks indsamling 2019

Kredinor A/S donerede 15.000 kr. til Danmarks Indsamling 2019, og det blev flot præsenteret flere gange under showet

Som kunde hos Kredinor er det både nemt og hurtigt at oprette din sag med e-conomic

Det er både nemt og hurtigt at oprette din sag til inkasso hos Kredinor, hvis du bruger vores gratis applikation til e-conomic.

Kursus i inkasso

Flere virksomheder giver bogholderiet et servicetjek

Kurset "God kredit - før, under og efter" får flere økonomiansvarlige til at kigge på blandt andet rykkerprocedurer, ordrebekræftelser og forbedringer i virksomhedens kreditpolitik.

Vej

Fokus på inkasso – hele vejen!

Hos Kredinor er vi med hele vejen: Vi holder kurser om god kreditpolitik, vi tilbyder hjælp i rykkerprocessen, vi er klar til effektiv inddrivelse før retlig behandling, og vi klarer også alle retlige processer lige fra betalingspåkrav til politifremstilling i Fogedretten.

Lyskryds

Tjek Skyldnerlisten og undgå inkasso

"Man skal ikke kaste med gode penge, efter dårlige" går hånd i hånd med "hellere forebygge end helbrede", hvis du bruger Skyldnerlisten via Kredinors online løsning, når du skal give kredit.

Norges næststørste inkassoselskab køber KIS

Norges næststørste inkassoselskab, Kredinor SA, har været på indkøb i Danmark og købt Danmarks ældste inkassoselskab, Købmandstandens Inkasso Service A/S (KIS) med hovedsæde i Ballerup.