Aktuelt

Kredinor bliver en del af Collectia-gruppen

Vi er glade for at kunne fortælle, at Kredinor i Danmark pr. den 31. marts blev en del af Collectia-gruppen.

88% succes

Kredinor har analyseret de seneste 1.000 inkassosager, som vi har gennemført for byggesagkyndige og autoriserede under Eftersynsordningen, og resultaterne er meget imponerende.

Kredinor fejrer 150 år

Det er de færreste virksomheder, der kan fejre 150 års fødselsdag – og lidt pudsigt at Kredinor kan gøre det efter kun 3½ år i Danmark. Det skyldes Kredinors køb af Købmandstandens Inkasso Service A/S, hvis rødder strækker sig 150 år tilbage til den 2. november 1870.

Skatteminister åben over for mere privat inkasso

Hos Kredinor er vi klar! Vi er allerede i gang på de to områder, hvor Skatteministeren indtil videre har iværksat privat inkasso.

Kredinor hjælper danske forsyningsselskaber

Den 1. januar 2020 trådte en ny lov i kraft, så offentligt ejede forsyningsselskaber nu må bruge privat inkasso til inddrivelse af sine tilgodehavende hos borgerne. Allerede nu har størstedelen af forsyningsselskaberne indgået en aftale med Kredinor som deres nye inkassopartner.

Gældsstyrelsen hyrer Kredinor til at inddrive SU-gæld

Seks inkassoselskaber tilbød at blive det første private inkassoselskab i nyere tid til at hjælpe det offentlige med at inddrive gæld. Kredinor vandt opgaven og vi skal nu hjælpe Gældsstyrelsen med at inddrive op mod 150 mio. kr. i Norden.

Er et tilbud en aftale?

Kært barn har mange navne, men i bund og grund handler det om forventningsafstemning, når en leverandør giver sin kunde ”et tilbud”. Uenighed om et kravs størrelse har ofte rødder i bristede forudsætninger og uafklarede forventningsafstemninger fra tilbudstidspunkt til færdiggørelse/levering.

Kan det betale sig at gå i retten?

Vi laver løbende analyser på udbyttet af vores arbejde, og vi kan se, at vi skaffer flere penge hjem til vores kunder via retlig inkasso, end vi har af udgifter på de sager, vi ikke løser med betaling. Altså et overskud på at sende sager i retten.

KredinorNyt Juni 2019

Så har vi udgivet årets første KredinorNyt med masser af spændende læsning indenfor inkassobranchen. Læs mere her

Kredinor støtter Danmarks indsamling 2019

Kredinor A/S donerede 15.000 kr. til Danmarks Indsamling 2019, og det blev flot præsenteret flere gange under showet

Som kunde hos Kredinor er det både nemt og hurtigt at oprette din sag med e-conomic

Det er både nemt og hurtigt at oprette din sag til inkasso hos Kredinor, hvis du bruger vores gratis applikation til e-conomic.

Kursus i inkasso

Flere virksomheder giver bogholderiet et servicetjek

Kurset "God kredit - før, under og efter" får flere økonomiansvarlige til at kigge på blandt andet rykkerprocedurer, ordrebekræftelser og forbedringer i virksomhedens kreditpolitik.

Vej

Fokus på inkasso – hele vejen!

Hos Kredinor er vi med hele vejen: Vi holder kurser om god kreditpolitik, vi tilbyder hjælp i rykkerprocessen, vi er klar til effektiv inddrivelse før retlig behandling, og vi klarer også alle retlige processer lige fra betalingspåkrav til politifremstilling i Fogedretten.

Lyskryds

Tjek Skyldnerlisten og undgå inkasso

"Man skal ikke kaste med gode penge, efter dårlige" går hånd i hånd med "hellere forebygge end helbrede", hvis du bruger Skyldnerlisten via Kredinors online løsning, når du skal give kredit.

Norges næststørste inkassoselskab køber KIS

Norges næststørste inkassoselskab, Kredinor SA, har været på indkøb i Danmark og købt Danmarks ældste inkassoselskab, Købmandstandens Inkasso Service A/S (KIS) med hovedsæde i Ballerup.