Kredinor er nu også i Sverige

Inkasso signering

Kredinor vokser i Norden – Køber det svenske inkassoselskab Kredit-Inkasso AB 

Kredinor SA har underskrevet en aftale om overtagelse af svenske Handelsbanken Finans AB’s inkassoselskab Kredit-Inkasso AB. I tillæg er der indgået en langsigtet aftale om inkassosamarbejde mellem Kredinor og Handelsbanken.

Kredinor er Norges største inkassoselskab målt på antal sager og har 540 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og ni afdelinger over hele landet. Efter mere end 112 år i Norge besluttede selskabet tidligere i år at etablere Kredinor i det nordiske marked, og første skridt på vejen var at købe danske Købmandstandens Inkasso Service A/S i foråret 2017 – og nu følger så købet af svenske Kredit-Inkasso AB som et led i etableringen i Sverige og endnu et skridt på vej mod målet om at blive ledende i Norden.

”Vi er stolte og glade over, at vi er blevet enige om overtagelse af Kredit-Inkasso AB”, siger Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor SA. ”Det betyder, at vi nu får en flyvende start på vores satsning i Sverige. Alle ansatte i Kredit-Inkasso AB fortsætter i selskabet, som skifter navn til Kredinor AB. Selskabet vil være lokaliseret i Stockholm og ledes af direktør Gunilla Brunnberg.” 

Dækker hele værdikæden fra fakturering over betalingsopfølgning til inkasso
Kredinor AB tilbyder løsninger som dækker hele værdikæden fra fakturering og rykkere til inkasso, overvågning og porteføljekøb. Kernevirksomheden i det svenske selskab vil være inkasso med dedikerede fagpersoner ud mod kreditorer og slutkunder. Køb af porteføljer indgår ikke i aftalen.  

Tættere på marked og kunder

”For at lykkes med etableringen udenfor Norge vil vores tilbud og nærheden til kunderne videreføres i Sverige”, fortæller Tor Berntsen. ”Vores nye medarbejdere vil få flere dygtige nordiske kolleger, og vi skal søge og finde optimale løsninger for vores kunder  i Norge, Sverige og Danmark. Inkasso er «core business» og erhvervelsen af Kredit-Inkasso vil give os et udmærket fundament for videre vækst i Sverige”, fortsætter Tor Berntsen. 

Fælles forankring og lang historie

Kredinor AB vil bygge videre på den gode historie, som kendetegner Kredit-Inkasso AB helt tilbage til 1960’erne i Sverige. Kredinor AB bliver en del af et ledende nordisk inkassoselskab med udgangspunkt i det norske inkassoselskab Kredinor SA, som har haft virksomhed helt siden 1905, og det danske datterselskab Kredinor A/S, tidligere Købmandstandens Inkasso Service A/S, som har eksisteret siden 1870.

”Vores kultur er sammenfaldende med den som gælder i Handelsbanken”, siger Tor Berntsen. ”Vi er optaget af medarbejdernes trivsel og udvikling, faglige kvalifikationer, etiske værdier og seriøsitet i alle led og i alle processer. Handelsbankens kunder skal kunne føle sig helt trygge og vi både håber og tror, at de vil sætte pris på den service og tilgængelighed, som vi kommer til at tilbyde”, afslutter administrerende direktør Tor Berntsen, Kredinor SA.

 

Vil du vide mere om vores ydelser?

Venligst udfyld informationen i felterne nedenfor (CVR nr. og adresse udfyldes automatisk), vi vil i løbet af kort tid vende tilbage for en uforpligtende samtale. *Alle felter skal udfyldes.

Kontaktinfo

Telefon   +45 33 64 64 50

Åbningstider på telefon

Mandag - Torsdag kl. 09:00 - 16:00
Fredag kl. 9.00-15.00

e-mail   kredinor@kredinor.dk