Kredinor bliver en del af Collectia-gruppen

Vi er glade for at kunne fortælle, at Kredinor i Danmark pr. den 31. marts blev en del af Collectia-gruppen.

Vi har i de sidste 4 år været den danske del af Kredinors nordiske satsning, men da Kredinor fremadrettet ikke satser på det danske marked, er vi glade for og stolte over, at Collectia har ønsket at forene vores kræfter med deres”, udtaler Jørgen René Byrholt, der er direktør i Kredinor A/S.  

Vi glæder os til at blive en del af Collectia og er overbeviste om, at vi sammen vil stå endnu stærkere, kan udvikle og tilbyde endnu bedre løsninger og vil skabe endnu mere værdi for dig som klient.

Alle vores dygtige medarbejdere følger med og tilføres som ekstra ressourcer til Collectia – og tilsammen skal vi styrke vores fælles position i Danmark, hvor begge virksomheder allerede hver for sig er markedsledende og den foretrukne partner inden for flere brancher.

Vi tror også på, at vores og Collectias værdier, kultur og medarbejdere passer rigtig godt sammen, så det er både et naturligt og rigtig godt strategisk og forretningsmæssigt match.

Planen er nemlig ikke at lave om på det, vi hver især er gode til, men at gøre hinanden bedre og sammen skabe mest mulig værdi for dig og vores øvrige klienter og partnere.

Hvad betyder det nye Collectia for dig som kunde?

På den korte bane sker der ikke så meget, ud over at Kredinor skifter navn til Collectia, og rent praktisk flytter Kredinors medarbejdere ud til Collectias hovedkontor i Brøndby, så der kommer nok også et nyt telefonnummer.

Den nuværende behandling af dine inkassosager fortsætter uændret hos dine sædvanlige, dygtige sagsbehandlere, og vi vil sørge for, at du bliver holdt opdateret, hvis der sker justeringer eller ændringer af betydning for dig.

Både hos Kredinor og Collectia ser vi frem til fusionen, som tilsammen vil styrke vores fælles forretning og sikre vores position som den foretrukne partner i den danske inkassobranche.

Hvem er Collectia?

Collectia har 160 medarbejdere i Danmark efter købet af Kredinor A/S og i alt 260 medarbejdere i koncernen med selskaber i Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Collectia er en data- og IT-drevet virksomhed, hvilket afspejles i arbejdet med digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens, der er med til at sammensætte inddrivelsesforløb, kommunikation med kunden og måden at arbejde på i selve inddrivelsen.

Collectia samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og bliver efter købet af Kredinor A/S et af de største inkassoselskaber i Danmark.

 

Vil du vide mere om vores ydelser?

Venligst udfyld informationen i felterne nedenfor, vi vil i løbet af kort tid vende tilbage for en uforpligtende samtale.

Kontaktinfo

Telefon   +45 33 64 64 50

Åbningstider på telefon

Mandag - Torsdag kl. 09:00 - 16:00
Fredag kl. 9.00-15.00

e-mail   kredinor@kredinor.dk